Sali de nunti Alba Iulia

Bine ati venit la Complexul de Sali de Nunti Oancea!

Complexul de nunti Oancea dispune de 5 sali de nunta, amenajate modern, cu capacitate de 180, 200, 270, 350, respectiv 400 de locuri, ideale pentru nunti, botezuri, evenimente speciale, fiind singurul complex de acest tip din Jud Alba ce dispune si de o capacitate de cazare de minim 46 de persoane in cele 2 unitati de cazare, respectiv Hanul Cu Berze si Hanul Konti.

Fie ca veti fi oaspete la o nunta organizata intr-una din frumoasele sali ale complexului sau va veti caza intr-una din camerele noastre, veti fi intotdeauna bineveniti si va vom primi asa cum se cuvine: cu mancare buna, cu ambianta placuta, camere de dormit confortabile si primitoare dotate cu toate cele necesare unei sederi fara cusur. Fiecare camera pentru cazare are baia proprie, cabina de dus, TV satelit, frigider si internet WiFi gratuit .
In zilele fierbinti de vara oaspetii nostri se pot relaxa la piscina exterioara a Hanului cu Berze.

In toate salile va punem la dispozitie: aer conditionat, parcare gratuita, meniuri standard sau personalizate chair si pentru copii, decor sala (huse, esarfe, funde, fete de masa), bufet de fructe si fantana de ciocolata, camere gratuite pentru tinerii casatoriti si focuri de artificii pentru Sala Maria, Sala Margareta si Sala Raisa.